Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Вести УПИС ПОЛАЗНИКА У ПРВИ РАЗРЕД школске 2020/21.године
УПИС ПОЛАЗНИКА У ПРВИ РАЗРЕД школске 2020/21.године

Поштовани родитељи/други законски заступници,
Услед тренутне ситуације у којој се налазимо, обавештавамо Вас да ће се пријава за упис будућих ученика у први разред наше школе вршити електронским путем. Могућност да извршите пријаву имаћете од 1. априла 2020. године.
Постављен је линк наше школе испод, путем кога ћете моћи да попуните тражене податке.
Уђите на линк и попуните: https://forms.gle/45Tcv7kzQPmzzLPC9

Истовремено, постављен је линк Портала е-Управе који сте у обавези да попуните како би исказали интересовање за упис у нашу школу. Родитељима/другим законским заступницима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата потврда о датуму уписа након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.
Линк е-Управе попуните кад буде омогућен од 1.априла:
У први разред школске 2020/2021. године уписују се деца која до почетка школске године имају најмање шест и по година, а највише седам и по година (деца рођена 01.03.2013. до 28.02.2014.).
Деца од шест до шест и по година (рођени од 01.03.2014. до 31.08.2014.) могу се уписати на захтев родитеља, након провере спремности за полазак у школу.
Молимо вас да редовно пратите обавештења на школском сајту и званичној Фејсбук страници, а ми ћемо се трудити да вас о свим битним корацима у вези уписа благовремено обавештавамо.
Срећан полазак у први разред!
Останимо здрави!
Управа школе