Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Вести
Вести

Драги пријатељи,
„Еко мускетари“, WWФ Међународна организација за заштиту природе и Завод за заштиту природе  позивају Вас на манифестацију
Дан зелених навика
у уторак, 11. маја од 11 до 13 часова
у Кнез Михаиловој улици у Београду (полазак испред Палате „Албанија“)
Прикључите се поворци чија је овогодишња тема – биодиверзитет. Циљ нам је да заједнички скренемо пажњу јавности на угроженост живих врста на планети.

ПОГЛЕДАЈТЕ СЛИКЕ са одржане манифестације.
WWF- Дан зелених навика
РЕЧ НАРОДА- Дан зелених навика

Read more...
 

Поводом обележавања 180 година од формирања Гарде војске Србије 6. маја 2010. године, централна манифестације је одржана у Пожаревцу. Почасна паљба из артиљеријског оружа је обављена у дворишти наше школе у присутву наших ученика и посетиоца. Свечани дефиле  Гарде војске Србије је био у центу града.

Погедајте филм на сајту РТСа.

 

Позивамо вас да посетите  манифестацију Фестивал науке  под називом „Чаролијом кроз науку до знања“  коју  организује Основна школа „Доситеј Обрадовић“ из Пожаревца.
Циљ манифестације је да се на један занимљив и сликовит начин представе поједине научне дисциплине (физика, хемија, биологија, математика и др.) ширем кругу људи и да се код млађих генерација пробуде интересовања за различите научне области.
Манифестација ће се одржати у просторијма ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Пожаревцу 29.04.2010. године од 10:00 до13:00 и од 15:00  до 17:00 часова.

РЕЧ НАРОДА- Чаролијом кроз науку до знања.
Преузмите плакат манифестације на свој рачунар.
Програм фестивала и распоред предавања.

Read more...
 

21. и 22. априла гости наше школе су предшколци из свих Пожаревачких вртића. За драге госте су еколошка секција и Чувари природе прирпемили представу "Живот је песма", луткарску представу "Заштитимо планету", еколошки вашар на коме су изложени еколошки производи свих ученика од 1. до 4. разреда  и четири радионице са другарима из 2. и 4. разреда и њиховим учитељима.

Read more...
 

Преузмите резултате такмичења Кенгур без граница.

 
<< Старт < Претходно 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећи > Крај >>

Страна 40 од 49