Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Новости
Вести

Наша екипа 2. разреда се пласирала на Републичко такмичење које ће бити одржано 4. јуна у Шапцу, пошто су освојили 1. место на градском такмичењу и 1. место на окружном такмичењу у Петровцу.
Честитамо ученицима и Весни Николовској, учитељици која их је спремала.
Састав екипе:
Јовић Милица, Анђелковић Алекса, Чупић Михајло, Аранђеловић Ивана, Ћирковић Владимир, Стојковић Ангелина, Поповић Вера, Димитријевић Ива, Јовановић Анђелија, Ликар Вања, Урошевић Давид, Васовић Страхиња и Радисављевић Јована.
СРЕЋНО!!

 

Данило Станимировић је освојио 1. место на Републичком такмичењу из предмета Техничко и информатичко образовање у такмичарској дисциплини архитерктура и грађевинарство. Такмичење је одржано у Аранђеловцу 17. и 18. маја 2013. године. БРАВО ДАНИЛО!!!
Више слика овде.

 

 

Ученици наше школе су учествовали на VIII Сабору народне традиције "Крчаг" који је одржан 25.5.2013.године у ОШ "Доситеј Обрадовић" у Новом Саду.
Слике погледајте овде.

 

 

Фестивалска приредба "Доситејева порука у боци" биће одржана 14. и 15. маја 2013. године у Центру за културу са почетком у 19 и 30 часова.
Дођите да заједно уживамо у плесу, игри, певању, глуми... наших дивних ученика.
Слике фестивала мозете погледати овде.

 

Позивамо вас да посетите манифестацију Фестивал науке под називом „Научне чаролије 4“ коју организује Основна школа „Доситеј Обрадовић“ из Пожаревца.
Циљ манифестације је да се на један занимљив и сликовит начин представе поједине научне дисциплине (физика, хемија, биологија, математика, географија, психологија и др.) ширем кругу људи и да се код млађих генерација пробуде интересовања за различите научне области.
Манифестација ће се одржати у просторијма ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Пожаревцу у понедељак 15.04.2013. године од 10:00 до 18:00 часова.
СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ЈЕ У 10:00 ЧАСОВА У ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ ШКОЛЕ.

Улаз је за све посетиоце бесплатан.
Слике погледајте овде.

Read more...
 
<< Старт < Претходно 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећи > Крај >>

Страна 32 од 52