Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Новости
Вести

У организацији Покрета горана Србије  5.новембра 2015.године одржана је горанска радионица. На Чачилици је одржано предавање ученицима основних школа "Доситеј Обрадовић" Пожаревац, "Јован Шербановић" Крепољин и ученицима школа из Велике Плане и Смедерева.
Покрет горана Србије организовао је 28. новембра 2015.године завршну горанску радионицу у ОШ "Радојка Лакић" у Београду.
Учествовало је 40 школа, нашу школу представљала је екипа у саставу Тамара Рашковић, Марија Животић и Милица Ангеловски са наставницом Снежом Милисављевић.
Циљ манифестације - подизање еколошке свести, очување животне средине, а касније и вршњачка едукација у нашој школи.

 

Поводом Новембарских дана  културе у организацији грчко-српског пријатељства и Павла Миладиновића одржана је  друга ликовна  колонија у нашој школи.
Нашу школу су  представљале Милица Филиповић  и Катарина Оташевић, које  су похваљене и добиле су на поклон  књигу.
Више слика погледајте овде.

 

Културно-просветна заједница Града Пожаревца доделила је Повеље културе појединцима који су допринели афирмацији културе. Ове године добитници су професор Марија Миљковић, фолклорни аматер Дејана Стојадиновић, професор гитаре Младен Ничић, професор српског Светлана Херман и глумац Ненад Деспотовић.

Fото: https://pozarevac.rs/

 

На основу предлога предшколске установе, основних и средњих школа за доделу награда и признања, Одбор за награђивање поводом Дана радника у образовању града Пожаревца донео је одлуку да за изузетне резултате остварене у васпитно-образовном раду и сарадњи у развоју образовања, додели признање  Горици Костић, професору српског језика и књижевности.

Фото: https://pozarevac.rs/obelezen-dan-prosvetnih-radnika-2/

 

Поводом обележавања дана просветних радника, најзаслужнијима су додељена признања и награде. Овогодишњи добитник највишег признања – повеље за животно дело је Војин Миланковић, директор ОШ “Доситеј Обрадовић“, професор физичког васпитања.
ФОТО:https://pozarevac.rs/obelezen-dan-prosvetnih-radnika-2/

 
<< Старт < Претходно 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећи > Крај >>

Страна 19 од 53