Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ ПРОСВЕТНИМ РАДНИЦИМА ГРАДА ПОЖАРЕВЦА

Међу награђеним просветним радницима Града Пожаревца је и учитељица наше школе Весна Николовска.
Њој је Град Пожаревац поводом Дана просветних радника доделио признање за остварене изузетне резултате у васпитно-образовном раду и сарадњи у развоју образовања.

Друштво учитеља, на челу са Милутином Аврамовићем, добило је захвалницу Града Пожаревца. Захвалницу је такође добила и учитељица наше школе Весна Пејић.


Фото: http://boom93.com/info/lokalne-vesti/24359/nagrade-za-najbolje-medju-jednakima.html

 
ДАН МОЛА

ДАН МОЛА Први пут ове године у Србији, на иницијативу Српског хемијског друштва, покренута је идеја о обележавању Дана мола, међународног празника хемичара. Дан мола се у свету обележава већ двадесетак година кроз манифестације забавног и едукативног карактера.
Наша школа је прихватила ову иницијативу.
Циљ је био информисање ученика о овом дану и начинима обележавања у свету, како би идеја заживела и код нас. Дан мола се одржава 23. 10. од 6:02 до 6:02 (18:02). Препознаћете бројке у датуму и времену, које асоцирају на Авогадров број, број честица неке супстанце у 1 молу те супстанце 6,02× 10^23.
Ученици су обележили Дан мола кроз редовне часове, израду радова и презентација о појму мола, историјату Дана мола, начинима обележавања у свету...
Више о Дану мола сазнајте на следећој адреси www.moleday.org .

 
ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

Ученици наше школе: Филип Благојевић VIII4, Аца Јелић VIII1, Маша Милић VIII2, Тамара Милић VI3 и Милица Ангеловски V1 су учествовали на ликовној колонији у Галерији Милене Павловић Барили од 2. до 4. 9. 2014. године.

 
ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА

Поводом Европског дана језика, ученици шестог један одељења и наставница француског језика Војка Миловановић снимили су видео са којим су учествовали у међународном пројекту поводом обележавања овог дана. Организатор је била школа из Пољске са својом професорком Magdalena Madajczyk-Głowacka.
https://www.youtube.com/watch?v=1LBSOya_4K0&feature=youtu.be

 
РАСПОРЕД КОНТРОЛНИХ ВЕЖБИ, ОТВОРЕНИХ ВРАТА И ОСТАЛИХ ОБЛИКА РАДА
  • Распоред писмених провера знања (дужих од 15 минута) за прво полугодиште школске 2014/15. године, можете преузети овде за предметну наставу,  а овде за разредну наставу.
  • Распоред осталих облика рада (допунске и додатне наставе и секција) можете преузети овде. 2014/15.
  • Распоред отворених врата предметних наставника за родитеље можете преузети овде.
  • Распоред отворених врата учитеља за родитеље можете преузети овде.
 
<< Старт < Претходно 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следећи > Крај >>

Страна 26 од 57