Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Квалификациони испит


ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА класификационог испита 1009-2010.
Ученици ће предавати попуњене листе жеља са одабраним школама, смеровима гимназија и образовним профилима 28. и 29. јуна, а 7. и 8. јула 2009. године извршиће се распоред и упис ученика по школама у првом уписном кругу. Предаја попуњене листе жеља са одабраним школама, смеровима гимназија и образовним профилима у другом уписном кругу је 9. јула, а 12. јула 2010. године је упис ученика у другом уписном кругу.

Кључ за прегледање и бодовање теста из српског језика под редним бројем три можете преузети овде.
Кључ за прегледање и бодовање теста из математике под редним бројем пет можете преузети овде.

Read more...
 
Симулација квалификационог испита

Министарство просвете, у сарадњи са Српским пословним клубом „Привредник“, и ове као и прошле године, организује симулацију тестирања из српског језика и математике.
Симулација се изводи преко компанија COMTRADE и БИГЗ КТП - чланица привредног друштва СПК „Привредник“, које донирају овај софтвер и омогућавају ову симулацију.
Збирке задатака из српског / матерњег језика и математике Министарство просвете је  штампало у сарадњи са Просветним прегледом.
Линкови за симулацију квалификационог испита су:

 

 
СВЕЧАНА ДОДЕЛА СВЕДОЧАНСТАВА И ДИПЛОМА ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА

Додела сведочанстава и диплома за ученике осмог разреда биће одржана 8. јуна 2010. године у 18 часова у фискултурној сали наше школе. Позивамо ученике и њихове родитеље да присуствују овом свечаном чину.

 
ИВАН 2. У СРБИЈИ У КЕНГУРУ

Ученик 3. разреда Иван Савић, чији је учитељ Милутин Аврамовић, је освојио 2. место у Србији на међународном такмичењу Кенгур без граница.
Иван је освојио 90 бодова.

ЧЕСТИТАМО ИВАНЕ!!

 
ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ "МУЗИКА ЈЕ СВИРАЛА ..."

Поводом манифестације Фестивала младих наша школа наступа 24.маја 2010. године у 20 часова. Као и сваке године, наступ се одржава у великој сали Центра за културу. Овогодишња приредба наше школе носи назив "МУЗИКА ЈЕ СВИРАЛА ...", а у самом наступу учествује велики број ученика свих разреда школе.
Због великог инетересовања, биће одржана и реприза приредбе, у понедељак 31.5.2010. Улазнице се могу купити у библиотеци школе.

Слике- Како смо спремали приредбу...
Слике са приредбе.

 
<< Старт < Претходно 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећи > Крај >>

Страна 40 од 51