Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

ДОСИТЕЈЕВИ ДАНИ У НАШОЈ ШКОЛИ

Поводом 277 рођендана школе "Доситеј Обрадовић", одржани су Доситејеви дани од понедељка 15. до петка 19.11. 2010. У понедељак је одржана ликовна радионица за ученике од првог до осмог разреда. Тога дана је за ученике млађег разреда одржана и литерарна радионица.
У уторак је за ученике старијих разреда одржана литерарна радионица.
За ученике првог разреда су у среду организоване Игрице без граница, у којима су учествовали сви ученици. У игрицама су показали брзину, спретност, сналажљивост и знање.
У петак је за ученике нижих разреда одржан песнички сусрет са песникињом Мирјаном Петров из Кикинде. Песникиња је читала своје песме и представила издате књиге песама и бојанице, за најмлађе. Заједно са директором школе је уручила награде и похвалнице ученицима школе који су награђени и похваљени за своје радове настале у ликовним и литерарним радионицама.

Свечана академија ће бити одржана у суботу 20. новембра 2010. године у 12 часова у фискултурној сали школе.

ДОБРО ДОШЛИ!

 
Бамби и Пчелица у Доситеју
Четвртак, 21 Октобар 2010 21:06

У среду и четвртак су нашу школу посетила деца из вртића "Бамби" и "Пчелица. Њих око 150 је уживало у активностима које су за њих припремили ученици четвртог разреда са учитељицама Весном Пејић, Весном Николовском и Тањом Стојковић. Деци су приређене креативне ликовне радионице и врло занимљиве и веселе игрице без граница. Добро расположење гостију, њихових васпитачица и ђака домаћина показују да је дружење поводом Дечје недеље успело.
Погледајте слике.

 
ДОСИТЕЈЕВЦИ НА КАРНЕВАЛУ

karneval 2. међународни Пожаревачки карневал одржан је центру града 28. 08. 2010. године. Око стотину Доситејеваца је учествовало у карневалу.
29. 08 учествовали смо на Дечијем карневалу у Костолцу.
Погледајте слике.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРВАКЕ И ЊИХОВЕ РОДИТЕЉЕ

Свечани пријем правака је 31. августа у 18 часова у фискултурној сали наше школе. Тада ће прваци упознати своје учитеље и добити прве инофрмације о школи.
Полазак у школу је 1. септембра у 8 часова.

 

Read more...
 
1. СЕПТЕМБАР 2010.

Непарна смена полази у школу у 8 часова, а парна у 14 часова.

Добро дошли :)

 
<< Старт < Претходно 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећи > Крај >>

Страна 41 од 53