Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Симулација квалификационог испита

Министарство просвете, у сарадњи са Српским пословним клубом „Привредник“, и ове као и прошле године, организује симулацију тестирања из српског језика и математике.
Симулација се изводи преко компанија COMTRADE и БИГЗ КТП - чланица привредног друштва СПК „Привредник“, које донирају овај софтвер и омогућавају ову симулацију.
Збирке задатака из српског / матерњег језика и математике Министарство просвете је  штампало у сарадњи са Просветним прегледом.
Линкови за симулацију квалификационог испита су:

 

 
СВЕЧАНА ДОДЕЛА СВЕДОЧАНСТАВА И ДИПЛОМА ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА

Додела сведочанстава и диплома за ученике осмог разреда биће одржана 8. јуна 2010. године у 18 часова у фискултурној сали наше школе. Позивамо ученике и њихове родитеље да присуствују овом свечаном чину.

 
ИВАН 2. У СРБИЈИ У КЕНГУРУ

Ученик 3. разреда Иван Савић, чији је учитељ Милутин Аврамовић, је освојио 2. место у Србији на међународном такмичењу Кенгур без граница.
Иван је освојио 90 бодова.

ЧЕСТИТАМО ИВАНЕ!!

 
ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ "МУЗИКА ЈЕ СВИРАЛА ..."

Поводом манифестације Фестивала младих наша школа наступа 24.маја 2010. године у 20 часова. Као и сваке године, наступ се одржава у великој сали Центра за културу. Овогодишња приредба наше школе носи назив "МУЗИКА ЈЕ СВИРАЛА ...", а у самом наступу учествује велики број ученика свих разреда школе.
Због великог инетересовања, биће одржана и реприза приредбе, у понедељак 31.5.2010. Улазнице се могу купити у библиотеци школе.

Слике- Како смо спремали приредбу...
Слике са приредбе.

 
ДОСИТЕЈЕВЦИ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ "ДАН ЗЕЛЕНИХ НАВИКА" У БЕОГРАДУ

Драги пријатељи,
„Еко мускетари“, WWФ Међународна организација за заштиту природе и Завод за заштиту природе  позивају Вас на манифестацију
Дан зелених навика
у уторак, 11. маја од 11 до 13 часова
у Кнез Михаиловој улици у Београду (полазак испред Палате „Албанија“)
Прикључите се поворци чија је овогодишња тема – биодиверзитет. Циљ нам је да заједнички скренемо пажњу јавности на угроженост живих врста на планети.

ПОГЛЕДАЈТЕ СЛИКЕ са одржане манифестације.
WWF- Дан зелених навика
РЕЧ НАРОДА- Дан зелених навика

Read more...
 
<< Старт < Претходно 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећи > Крај >>

Страна 43 од 53