Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

6. сајам професионалне оријентације


Основне школе " Вук Караџић" и "Доситеј Обрадовић" су организовале 6. сајам професионалне оријентације за све осмаке нашег града.
Хвала свима на учешћу.

 
ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

Резултате окружног такмичења из математике можете преузети овде.

Честитамо свим ученицима и њиховим наставницима.

 
ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

ОШ "Доситеј Обрадовић ће у суботу, 25.3.2017. бити домаћин окружног такмичења из математике. Потребно је да ученици са својим наставницима дођу најкасније у 9.30. Такмичење почиње у 10 часова. Добро дошли!

 
ВЕЧЕ ИНДИЈЕ "У чаробном свету светлости и боја"

Ученици и колектив Основне школе "Доситеј Обрадовић" имају изузетну част да вечерас, 24.3.2017. у оквиру манифестације Вече Индије угосте Првог секретара амбасаде Индије г. Санџеј Верму са члановима породице. Ученици и њихови наставници су се потрудили да за ово вече припреме културно-уметнички програм под називом "У чаробном свету светлости и боја". На веома занимљив и креативан начин, гостима манифестације ће бити представљена  култура, традиција и језик државе Индије. Приредба ће се реализовати у фискултурној сали школе са почетком у 18.30. Овом приликом се захваљујемо свим институцијама које су помогле реализацији ове манифестације: Центар за културу Пожаревац, Модна кућа "Луна", Економска школа Пожаревац и Пољопривредна школа са домом ученика "Соња Маринковић" Пожаревац.

 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ШАХУ

У нашој школи је у 26. 2. 2017. године оджано општинско такмичење у шаху.
Резултате можете преузети овде.

Честитамо свим награђеним ученицима.

 
<< Старт < Претходно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећи > Крај >>

Страна 10 од 51